Rajasthanin kriisi LIVE: Pilotti, kapinalliset MLA: t siirtävät HC: tä oikeuden menettämiseen

Rajasthan HC: ssä Sachin Pilot -leirin puolesta jätetty vetoomus edustajankokouksen puhujan oikeudenmenetyksestä. Pysy mukana Business Standard -sovelluksessa kaikkien uusimpien uutispäivitysten yhteydessä.

HC: ssä Sachin Pilot -leirin puolesta jätetty vetoomus edustajankokouksen puhujan oikeudenmenetyksestä

02:09Prithviraj Meena, MLA, joka tukee Sachin Pilotia, siirtää Rajasthan HC: n haastavan valtion edustajanjakokouksen puhujan ilmoituksen heille.

Unionin ministeri Hardeep Singh Puri järjestää siviili-ilmailun lehdistötilaisuuden klo 14.30
Klo 13,57Sachin Pilot, 18 MLA: n hylkäysilmoitus tuo esiin puhujan vallan aiheen

1:40Intia ja Kiina jatkavat irtautumisprosessia säännöllisillä diplomaattisilla ja sotilaallisilla neuvotteluilla: Intian virkamiehet keskustelevat Kiinan ja Intian sotilaallisesta vuoropuhelusta
01:12Intia ja Kiina ovat sitoutuneet tavoitteisiin täydellisenä irtaantumisesta: Kiinan ja Intian sotilasneuvotteluissa käyvät virkamiehet

01:12Intian ja Kiinan vanhemmat komentajat ovat tarkastelleet irtautumisen ensimmäisen vaiheen täytäntöönpanon edistymistä Itä-Ladakhissa: virkamiehet

13:06Intia on pyytänyt Pakistania myöntämään ehdottoman pääsyn Kulbhushan Jadhaville, ANI raportoi

Maharashtra HSC: n tulos ilmoitettu; 90,66% läpäisy

Kysymys perustuslain mukaisesta puhemiesten vallasta harjoittaa MLA: n oikeuden menettämistä koskevia vetoomuksia on noussut jälleen esille Rajasthanin poliittisen kriisin keskellä, jossa yleiskokouksen puhuja on viihdyttänyt valtavan kongressipuolueen tällaisen vetoomuksen ja etsinyt ylennetyn varapääministerin vastauksia. Sachin Pilot ja 18 muuta MLA: ta kolmen päivän kuluessa.

Miljardärimiehet Elon Musk, Jeff Bezos ja Bill Gates olivat joukossa monia merkittäviä yhdysvaltalaisia hahmoja, joita hakkerit kohdensivat Twitterissä ilmeisessä Bitcoin- huijauksessa. Barack Obaman, Joe Bidenin ja Kanye Westin virallisissa tileissä pyydettiin myös lahjoituksia kryptovaluutassa. „Kaikki pyytävät minua antamaan takaisin“, tweetti Gatesin tililtä sanoi. „Sinä lähetät 1000 dollaria, minä lähetän sinulle 2000 dollaria.“ Twitter kehittää edelleen korjausta.

Samaan aikaan poliittinen kriisi jatkuu Rajasthanissa. Vaikka kapinalliskongressin johtaja Sachin Pilot on vakuuttanut, ettei hän liittyisi Bharatiya Janata -puolueeseen (BJP), hänen ja pääministerin Ashok Gehlotin välinen aseleiri näyttää epätodennäköiseltä tulevina päivinä.