Bitcoin Cash-priset korsar $ 500, vad är nästa för BCH?

Bitcoin Cash-pris förväntas stiga över 550 $ -nivån.

Stänger support ligger på $ 500-nivå

BCH möter motstånd när de stänger över $ 525-nivån.

Priset på Bitcoin Cash ( BCH ) verkar ha hittat en stark supportnivå för att starta en hausseartad trend. Idag bröt priset över $ 500-nivån idag och klättrade till $ 510-nivån där det för närvarande vilar.

Det bredare valutamarknadssentimentet är fortfarande hausseartat, men några tillgångar har sett att deras priser observerar en liten retracement från dagens öppningspris.

Bitcoin Profit började året med liten eller ingen fart på vardera sidan eftersom priset konsoliderades på $ 350-nivån. Priset fortsatte att svänga runt märket i några dagar fram till den 3 januari när Bitcoin Cash-priset bröt över $ 375-märket.

Köparna inledde ett tjurrally som bar priset från $ 350-märket till $ 425-prisnivån. BCH observerade en korrigering på den nivå som fick priset att sjunka tillbaka till $ 400-nivån. Priset inledde ytterligare en tjurrally den 5 januari om än med en lägre lutning.

Det andra tjurrallyet gjorde det möjligt för BCH att lämna $ 400-nivån och klättra över $ 450-nivån. Priset misslyckades dock med att stänga över $ 450 och gick tillbaka till supportnivå på $ 425. Priset handlades nära varumärket fram till idag när BCH- marknaderna äntligen upplevde en stark hausseartad fart igen.

BCH steg från $ 425-nivån till över $ 500-nivån med stark hausseartad fart. Priset har klättrat över $ 520-märket och handlas till $ 523,44 vid presstiden.

Tekniska indikatorer och vad du kan förvänta dig av Bitcoin Cash-priset

Över de tekniska indikatorerna visar MACD en hausseartad vändning när 12-dagars EMA stiger över 26-dagars EMA. Med de ökande storlekarna på de gröna ljusen fortsätter indikatorn bara att bli mer hausse. Indikatorn visar för närvarande en hausseartad fart på marknaderna.

RSI har ökat stadigt och har stigit över 70.00-nivån. Detta tyder på att det finns lågt utrymme för omedelbar rörelse uppåt. Om BCH fortsätter att stiga i denna takt kan Bitcoin Cash-priset observera en annan korrigering.

Sammantaget ger 18 av de 28 stora tekniska indikatorerna en köpsignal medan endast tre indikatorer ger en försäljningssignal. Under tiden förblir sju indikatorer neutrala och visar inget stöd mot någon av sidorna.

Bollinger-banden expanderar för närvarande, vilket tyder på att Bitcoin Cash-prisvolatiliteten ökar på kort sikt.

Näringsidkare borde förvänta sig att Bitcoin Cash-priset skapar stöd på en psykologisk nivå på 500 dollar. BCH bör förväntas fortsätta att öka men med en långsammare och mer hållbar takt. BCH kan stiga över $ 525-nivån tidigt i morgon.