8. DECEMBER 2020: BITCOIN OG CRYPTO MARKEDSRUNDUP

Efter kort at have kigget over rekordhøjden sidste tirsdag, har Bitcoin brugt ugen på at finde et fast fodfæste omkring $ 19K-mærket.

Markedets modstandsdygtighed understøttes af den voksende accept af kryptokurrency blandt de største globale virksomheder. S&P Dow Jones Indices, firmaet bag de berømte markedsbenchmarks, har meddelt, at det vil debutere digital aktivindeksering for mere end 550 af de mest handlede mønter i 2021, og Visa har sagt, at de vil forbinde sit netværk med 60 millioner købmænd til dollar stablecoin $ USDC.

I mellemtiden blomstrer netværksfundamentet. Blockchain-analysefirmaet Glassnode har bemærket rekordstor brugeraktivitet på Bitcoin-blockchain med antallet af aktive enheder (brugere), der toppede 432.451 sidste tirsdag og oversteg toppen af december 2017 på 410.972.

Denne uges højdepunkter

  • Bloomberg-analytikere forudsiger $ 50.000 Bitcoin
  • Bitcoin trækker på skuldrene, når regulatorer tager sigte

BLOOMBERG-ANALYSTER FORSIGER BITCOIN $ 50K

Institutionelle investorer, der vælger Bitcoin frem for guld, kan medføre, at prisen fordobles i 2021, ifølge Bloomberg.

Analytikere hos firmaet forventer, at Bitcoin vil ramme $ 50.000, når strømmen af institutionelle midler til krypto fortsætter, drevet af ukonventionelle pengepolitikker designet til at modvirke den koronavirusinducerede afmatning.

Forudsigelsen følger en række lignende prognoser fra andre institutionelle analytikere. Bloombergs Mike McGlone sagde i oktober, at den førstefødte krypto kunne ramme $ 100K i 2025, og Citibank forudsagde en endnu dristigere forudsigelse i november og forventede en højde på op til $ 318K i 2021.

BITCOIN-SKRUGER SOM REGULATORER MÅL

Selvom politikere søger at sætte deres præg på den hurtigt voksende kryptoindustri, holder Bitcoin fast.

Onsdag annoncerede kongreskvinde Rashida Tlaib STABLE Act, der effektivt ville holde stablecoin-udstedere til nogle af de samme standarder som banker, hvilket mange hævder ville kvæle innovation.

Andetsteds opfordrer kongreskvinde Maxine Waters Biden til at ophæve progressiv vejledning, der gør det muligt for banker at overtage kryptovaluta. Efterhånden som nyheden blev frigivet, slap Bitcoin ikke engang, hvilket tyder på, at ethvert salgspres blev mødt med lige så stor styrke fra købere.

UGEN VIDERE

Efter at have foretaget den højeste månedlige lukning nogensinde i november, har BTC lukket den første uge i december endnu højere og slå en ny rekord og sat scenen for endnu et opsving.

Nu hvor Bitcoin har testet modstand på $ 9,5K tre gange, er muren for salgsordrer sandsynligvis gradvist blevet spist væk, hvilket gør det mere muligt, at Bitcoin snart kunne gennembrud og følge Wall St.-indekser for at ramme nye højder.

I den kommende uge kunne flere potentielle makroøkonomiske udløsere hjælpe med at skubbe markedet over dette kritiske tidspunkt, herunder fortsatte økonomiske stimulusdiskussioner i både USA og Europa, de sidste faser af langvarige Brexit-samtaler og voksende optimisme omkring udrulningen af coronavirus. vaccine.